A través del espejo :: Blog literario… y más

A través del espejo

Un diumenge qualsevol:

Posted on abril 8th, 2018 by henrietta
Posted in Sin categoría | No Comments »

Avui plou. Res d’excepcional. La primavera fa aquestes coses… Passat l’hivern amb algun desperfecte, a veure com van els mesos que tenim per davant. De moment, un poc espantada perquè se m’han quedat ses orelles tapades després d’una otitis i sembla que es quedaran així. Quina sensació més rara aquesta de tenir el cap tan estrany. En fi, ja m’hi puc anar acostumant.
Per altra banda, toca estudiar i molt si vull que la UOC vagi bé aquest semestre perquè realment les assignatures son bastant complexes… en fi, jo m’ho he buscat i sortirà bé.
Ahir vaig anar a veure La librería. Em resistia a veure-la perquè sabia que seria preciosa i que em recordaria els llibres d’Impedimenta que es papà em recomanava i efectivament així va ser, preciosa.
Més, ja he decidit que el treball de final de carrera serà sobre el moviment independentista. Crec que serà prou interessant… ara paciència i a observar, que pot donar molt de sí tot i el patiment que provoca i que em provoca, perquè obre ferides per tots els costats però segur que sortirà bé, rebé.
Ara a estudiar una estoneta i a veure si deixa de ploure, que vull anar a veure l’exposició de William Morris, un altre motiu per tornar als records de la infantesa… On-off està dormint, tal com vaig dir, fins que no acabi els exàmens de la UOC. Després a tope una altra vegada i a acabar-lo per l’estiu.
Feliç diumenge a tothom i què comenci bé una nova setmana!

Leave a Reply

Name

Mail (never published)

Website